Meille töihin

Varaani on aivan tavallinen ohjelmistokehityksen asiantuntijayritys ja haluamme myös pysyä sellaisena! Tavoitteenamme on tehdä liiketoimintaa, joka on reilua työntekijälle, asiakkaalle ja vähän firmallekin.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Meitä on tällä hetkellä vajaa 15. Olisit siis mukana porukassa, jossa panoksellasi on merkitystä, etkä olisi vain resurssi laskentataulukossa. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja osallistumaan mielenkiintoisiin ja haastaviin asiakasprojekteihin. Haluamme työntekijöiden kasvavan ja kehittyvän urallaan.

Melko reilu palkkamalli

Reilu pohjapalkka joka ei harmita, vaikka välillä istuisikin penkillä. Sen lisäksi maksetaan kuukausittainen provisio joka on n. 10 % asiakaslaskutuksestasi.

Joustava työpaikka

Meistä kaikista on mukavaa olla naimisissa jonkun muun kuin työn kanssa. Työajat ja palkattomat vapaat voidaan sopia joustavasti ja työtä voi tehdä paikasta riippumatta.

Aivan tavalliset edut

Tarjoamme mm. hammashoidon, kattavan työterveyshuollon ja työkykyvakuutuksen, jolla pääset tarvittaessa maksutta myös erikoislääkärille.

Matala hierarkia

Pienessä firmassa kaikki sujuu ilman byrokratiaa ja pomoporrasta. Tarkoittaa myös sopivasti vapautta ja vastuuta, mutta ei ongelmien kanssa yksin jäämistä.

Mahdollisuus kehittyä

Eniten oppii sopivan haastavissa projekteissa, joiden kanssa ei tule tylsää. Meillä on myös avuliasta porukkaa auttamassa ongelmissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen työajalla. Uudesta hankitusta taidosta saa myös rahallisen kertabonuksen.

Hae meille töihin

Meillä työskentelee ohjelmistokehittäjiä, teknisiä projektipäälliköitä, muotoilijoita ja muita aivan tavallisia ohjelmistoalan ammattilaisia. Haluaisitko olla yksi heistä?

Kerro meille millaiset hommat kiinnostaisivat ja lähetä lyhyt kuvaus aiemmasta kokemuksestasi osoitteeseen rekry@varaani.com. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Miten rekrytointiprosessimme etenee?

  1. Vastaamme hakemukseen viikon kuluessa
  2. Vapaamuotoinen haastattelu puolin ja toisin
  3. Pieni kotitehtävä tai muu osaamisen esittely
  4. Toinen haastattelu
  5. Työtarjous

Tämän kaiken yritämme saada läpi kahdessa viikossa. Jos joudumme jossain vaiheessa kieltäytymään, pyrimme kertomaan mistä jäi kiikastamaan. Samaa toivomme myös sinulta.

Juuri nyt haemme

Täsmähakumme on listattu LinkedInissä. Vaikka ne eivät olisikaan täydellinen osuma juuri sinun kokemuksellasi, ota yhteyttä niin katsotaan mitä keksisimme yhdessä.