Meille töihin?

Varaani on aivan tavallinen ohjelmistoyritys ja haluamme myös pysyä sellaisena!

Meitä on tällä hetkellä noin kymmenen. Olisit siis mukana porukassa, jossa panoksellasi on merkitystä, etkä olisi vain resurssi laskentataulukossa.

Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja osallistumaan mielenkiintoisiin ja haastaviin asiakasprojekteihin. Haluamme työntekijöiden kasvavan ja kehittyvän urallaan.

Aivan tavallisia etuja

Melko reilu palkkamalli

Reilu pohjapalkka joka ei harmita, vaikka välillä istuisikin penkillä. Sen lisäksi maksetaan kuukausittainen bonus, joka on n. 10 % asiakaslaskutuksestasi.

Joustava työpaikka

Meistä kaikista on mukavaa olla naimisissa jonkun muun kuin työn kanssa. Työajat ja palkattomat vapaat voidaan sopia joustavasti ja etätyökin onnistuu projektin niin salliessa.

Keskeytyksetön työkulttuuri

Flow-tilaan pääseminen on koodarille tärkeää. Meillä viestimet säädetään niin, että vastata voi kun flow’ssa on muutenkin tauko. Palavereja on vähän ja vastamelukuulokkeet saa talon puolesta.

Matala hierarkia

Pienessä firmassa kaikki sujuu ilman byrokratiaa ja pomoporrasta. Tarkoittaa myös sopivasti vapautta ja vastuuta, mutta ei ongelmien kanssa yksin jäämistä.

Mahdollisuus kehittyä

Yritämme saada sopivan haastavia projekteja, joiden kanssa ei tule tylsää. Meillä on myös hyvää ja avuliasta porukkaa niitä tekemässä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja opiskeluun.

Hyvä kahvi

Aivan kaikki meillä ei sentään ole “aivan tavallista”. Hyvä kahvi on Varaanin perustamisesta lähtien ollut ainoa virallisesti määritelty arvo.

Hae meille töihin

Kerro meille millaiset hommat kiinnostaisivat ja lähetä lyhyt kuvaus aiemmasta kokemuksestasi osoitteeseen

Miten rekrytointimme etenee? 

  1. Vastaamme hakemukseen 3 päivän kuluessa. 
  2. Vapaamuotoinen haastattelu puolin ja toisin
  3. Kotona tehtävä koodaustehtävä
  4. Tehtävän purku ja tekninen haastattelu
  5. Työtarjous

Tämän kaiken yritämme saada läpi kahdessa viikossa. Jos joudumme jossain vaiheessa kieltäytymään, pyrimme kertomaan mistä jäi kiikastamaan. Samaa toivomme myös sinulta.

Juuri nyt haemme:

Täsmähakumme on listattu LinkedInissä. Vaikka ne eivät olisikaan täydellinen osuma juuri sinun kokemuksellasi, ota yhteyttä niin katsotaan mitä keksisimme yhdessä.