Varaanilauma

Tässä meidän tämänhetkinen porukka. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@varaani.com. Yleinen sähköpostiosoitteemme on info@varaani.com.

Timo Kallela, CEO

Timo Kallela

CEO

Timo on Varaanin toimitusjohtaja ja vahvasti mukana niin rekrytoinneissa, myynnissä kuin asiakastyössäkin. Pitkä tausta startup-maailmasta sekä kehittäjän ja CTO:n rooleissa.

Kari Hiitola, CTO

Kari Hiitola

CTO

Kari on aivan Varaanin syntymästä asti mukana ollut ohjelmistoammattilainen, Cloud Hubin tuotekehityksen vetäjä, pääarkkitehti ja yksi koodareista.

Samu Nuutamo, CDO

Samu Nuutamo

Senior Software Developer

Samu liittyi Varaanin porukkaan ensimmäisten joukossa ja on siitä lähtien tuottanut massoittain huippulaadukasta koodia omaan tuotteeseen ja asiakkaille.

Olli Pirttilä, Senior UX Designer

Olli Pirttilä

Senior UX Designer

Olli on kokenut käyttäjäkokemuksen suunnittelija, joka ymmärtää myös liiketoiminnan ja ohjelmistokehityksen päälle. Erikoistaitoihin kuuluu lisäksi videotuotanto sekä äänisuunnittelu.

Lauri Korpela, Senior Software Architect

Lauri Korpela

Senior Software Architect

Laurilta löytyy laaja kokemus ohjelmistotuotannon eri osa-alueista niin koodaamisesta, arkkitehtuurista tai tiimin vetämisestä kuin alihankinnasta ostajan näkökulmasta.

Ilkka Kaikuvuo, CEO

Ilkka Kaikuvuo

Senior Advisor

Ilkka on vahvalla IT-taustalla varustettu startup-intoilija, joka on ehtinyt matkan varrella perustamaan mm. yritykset Framery ja Surveypal.

Asko Lahti

Asko Lahti

Senior Software Developer

Asko on monipuolinen ohjelmistokehittäjä jonka repertuaariin kuuluu perinteisemmän ohjelmistokehityksen lisäksi myös 3D- ja VR -sovellukset.

Dan Norrish

Dan Norrish

Software Developer

Dan on ohjelmistokehittäjä jolla on vankka kokemus web-teknologioista ja intohimo oppia uutta.

Sami Sipari

Software Developer

Sami on monipuolisella kokemuksella varustettu ammattilainen. C# / .NET on Samin suosikkityökalu, mutta muutakin osaamista löytyy, kuten Unity ja 3D-kehitys.

Janne Juhola

Janne Juhola

Technical Project Manager

Janne on pitkän uran IT-alalla omaava konkari, joka on kotonaan niin projektinhallinnallisissa rooleissa, kuin myös kädet savessa koodaten.

Joonas Mykkänen, UI/UX Designer

Joonas Mykkänen

UI/UX Designer

Joonaksella on laaja kokemus käyttöliittymä- ja visuaalisesta suunnittelusta. Vahva graafisen suunnittelun tausta sekä markkinointiviestintä- että softamaailmasta. Erikoisosaamista liikegrafiikasta ja animaatiosta.

Santeri Sivula

Santeri Sivula

Software Developer

Santeri on monipuolinen kehittäjä, jolla on osaamista fullstack-kehityksestä C#/.NET teknologiolla, sekä erikoisosaamista Unitystä ja 3D- ja VR-kehityksestä.

Hallitus

Olli-Pekka Kulmala

Olli-Pekka Kulmala

Hallituksen puheenjohtaja

Heikki Tarvainen

Heikki Tarvainen

Hallituksen jäsen

Sami Somero

Hallituksen jäsen

Ota meihin yhteyttä

    Miten löydät meidät?

    Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa Hämeenkadulla. Käyntiosoitteemme on Hämeenkatu 10 A 9B.