Ota yhteyttä

Meitä on liian monta tällä sivulla esiteltäväksi, joten esittelemme aivan tavallisen ryhmämme. Se huolehtii vähän keskimääräistä varaanilaista enemmän firman toiminnan kehittämisestä ja koodaukseen liittymättömien asioiden hoitamisesta.

Ilkka Kaikuvuo

CEO

Ilkka on vahvalla IT-taustalla varustettu startup-intoilija, joka on ehtinyt matkan varrella perustamaan mm. yritykset Framery ja Surveypal.


+358 40 5248960

Kari Hiitola

CTO

Kari on aivan Varaanin syntymästä asti mukana ollut ohjelmistoammattilainen, Cloud Hubin tuotekehityksen vetäjä, pääarkkitehti ja yksi koodareista.


Samu Nuutamo

CDO

Samu liittyi Varaanin porukkaan ensimmäisten joukossa ja on siitä lähtien tuottanut massoittain huippulaadukasta koodia omaan tuotteeseen ja asiakkaille.


Timo Kallela

CXO

Timo on Varaanin CXO ja on vahvasti mukana Varaanin rekrytoinneissa koodaamisen lisäksi. Pitkä tausta startup-maailmasta ja CTO-rooleista.


+358 400 907536

Lauri Korpela

Senior Software Architect

Laurilta löytyy laaja kokemus ohjelmistotuotannon eri osa-alueista niin koodaamisesta, arkkitehtuurista tai tiimin vetämisestä kuin alihankinnasta ostajan näkökulmasta.


Olli Pirttilä

Senior UX Designer

Olli on kokenut muotoilija, joka ymmärtää myös liiketoiminnan ja ohjelmistokehityksen päälle. Ollin erikoistaitoihin kuuluu käyttäjäkokemuksen muotoilun lisäksi videotuotanto sekä äänisuunnittelu.


Miten löydät meille?

Toimistomme sijaitse Tampereen keskustassa MOW Supernova coworking-tilassa, käyntiosoite Ratinankuja 1.

Postiosoitteemme on:

Varaani Works Oy
c/o MOW Supernova
Vuolteenkatu 1
33100 Tampere
Finland

Y-tunnus: 2317175-0

Yhteydenottolomake